Kilpailuihin tähtäävä valmennus

 

Goldenlife on myös tiimi. Jos tavoitteenasi on kilpailla bikini fitness,body fitness,fysiikka fitness,classic bodybuilding tai kehonrakennus lavoilla. Kilpailuihin tähtääminen on iso päätös ja päämäärä, jonka eteen itse omistaudutaan 100% sesti tekemään töitä. Siksi valmennuksella on iso rooli kilpailuihin tähtäävässä urheilussa, varsinkin kun on kyse yksinurheilusta.

 

Kilpailuihin tähtäävä valmennus on hyvin henkilökohtaista räätälöityä ja tarkkaa valmennusta, jossa kaikki pienetkin asiat on huomioitava parhaan kehityksen ja tulosten saavuttamiseksi.

 

Kun kilpailut ovat asetettu tavoitteeksi ja kova työnteko joka osalueella alkaa, korostuu lähimmäisten tuki ja valmennuksen antama luottamus. Harva meistä syntyy kovalla itsekurilla, mutta siihen voi kasvaa kun ympäristö on oikea. Jokainen meistä tarvitsee tsemppaamista, varsinkin kun on kyse yksilölajeista muiden suoritukset eivät vie sinua eteenpäin. Lisäksi negatiiviset asiat elämässä voivat viedä uskoa ja itseluottamusta vain kauemmaksi tavotteista. Tämän takia Goldenlife korostaa ja on mukana  henkisen puolen tsemppaamisessa yhtälailla.

 

Olivat kilpailut vasta unelmana päässä tai jo vuosien treenikokemus ja lähes valmis fysiikka kilpailulavoille, rakennetaan kaikki sen mukaisesti, että lujalla tahdolla, kovalla työllä, periksiantamattomalla asenteella ja tsemppaavalla valmennuksella tavoitteet saavutetaan ja unelmista tehdään totta.

 

Hinnat kilpailuihin tähtäävässä valmennuksessa ovat täysin räätälöityjä riippuen valmennuksen pituudesta ja sen sisällöstä.