Goldenlife

 

Goldenlife tarjoaa yksilöllistä  ”räätälöityä” ohjaamista ja valmennusta paremman fyysisen kunnon ja henkisen hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Goldenlife opastaa, ohjaa ja valmentaa oikeanlaiseen liikuntaan ja terveisiin elämäntapoihin kaikkia liikkumisesta kiinnostuneita niin vasta aloittelevista kuin kilpaurheilijoistakin.

 

Koska yleensä mikään nopeasti tapahtuva muutos elämässä ei kanna pitkälle eikä ole pysyvää, niin siksi Goldenlife pyrkiin ”uniikkiin” pitkäkestoiseen räätölöityyn suhteeseen jokaisen asiakkaan kanssa yksilöllisesti. Elämäntapojen muuttaminen pysyvästi liikunnan tai ravinnon suhteen on usein pitkä prosessi.

 

Alussa uudet elämäntapamuutokset saattavat tuntua pakonomaisilta ja saattaavat vaivata huonolla itseluottamuksella. Moni punnitsee ja miettii, että onko itsestään tähän prosessiin. Lisäksi fyysisestä rasituksesta tapahtuva rankkuus alussa voi tuntua hyvinkin vastenmielisieltä. Pienin jokaiselle sopivin askelin edetessä ja osaavan valmennuksen turvin nämä kaikki käännetään kehitykseksi ja hyväksi oloksi niin henkisesti kuin fyysisesti.

 

Goldenlife tsemppaa ja löytää jokaiselle sen omanlaisen tien kohti pysyvää terveellisempää ja energisempää elämää.

 

”Onhan meillä vain tämä yksi elämä”

 

Pauli

Goldenlife